Resultat och poängsammanställning

2021

Craft Ski Marathon

Billingens Långlopp

Bessemerloppet

Klubbkampen

ARKIV

2020

2019

2018

Information

Om du har frågor och/eller synpunkter rörande resultat och poäng som visas på denna sida är du välkommen att höra av dig till någon av nedanstående kontaktadresser.

OBS OBS!
Man är inte automatiskt med i Långloppscupens resultat- och poängredovisning bara för att man genomfört någon av Långloppscupens deltävlingar. Använd alltid samma mailadress vid anmälan. Det är ditt ID vid Långloppscupen samt seedning etc.

Som du förstår är många parter inblandade i rutinerna att ta fram det som visas på denna sajt. Du får snabbast hjälp om du följer nedanstående tumregler:

1) Alla felaktigheter som rör ett visst lopp (fel placering, fel tid, fel klubb, du saknas helt etc) tar du med respektive lopp. Undantag från detta är om du fått fel poäng i ett visst lopp, det tar du med Långloppscupens resultatservice, se kontaktinfo nedan.

2) Alla felaktigheter som rör poäng, poängsammanställning eller statistik tar du med Långloppscupens resultatservice, se kontaktinfo nedan.

3) Har du synpunkter på Långloppscupens regler eller poängsystem tar du det med Långloppscupens samordnare Martin Holmstrand, se kontaktinfo nedan.

Kontaktinfo

Långloppscupens resultatservice: Anders Björk, anders@eqtiming.se
Långloppscupens samordnare: Martin Holmstrand, martin@wattnordic.com